Pohjat ja täytteet

Pohjat:

  • Sokerikakkupohja (joko vaaleana tai värillisenä)
  • Suklainen kaakaopohja
  • Saatavilla myös gluteenittomana, lisähintaan 5-10€/kakku. HUOM! Tuotteet leivotaan samoissa tiloissa.

Kakun kostutukseen käytän erilaisia mehuja, maitoa tai toiveiden mukaan muita vaihtoehtoja (kuten kahvi tai liköörit). Huomioithan mahdolliset allergiat.

Täytteet:

Suosin kakun täytteinä erilaisia mousseja. Mousset jämäköitetään tilauksen mukaan joko liivatteella, suklaalla, vaniljakreemijauheella tai näiden sekoituksella. Yhteen kakkuun voidaan laittaa toiveiden mukaan joko yhtä tai kahta eri täytettä, runsailla täyteväleillä. Mousset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja suurin osa on saatavilla myös laktoosittomana tai gluteenittomana. Pyrin käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia marjoja sekä itse tehtyjä hillokkeita. Makuvaihtoehtoja on runsaasti, myös omia toiveita saa esittää. Muutamia vaihtoehtoja:

  • Suklaat (mm. tumma- maito-, valko- ja minttusuklaa)
  • Marjat (mm. mansikka, vadelma, mustikka, herukat)
  • Hedelmät (mm. sitruuna, banaani, mango, passion)
  • Muut (mm. kinuski, toffee)

Täytteitä voidaan myös yhdistellä makupareiksi esim. vadelma-valkosuklaa, mango-sitruuna ja banaani-maitosuklaa. Huomioithan mahdolliset allergiat. Esim. suklaat saattavat sisältää pähkinää ja kaikki tuotteet leivotaan samoissa tiloissa, jolloin jäämiä saattaa olla (erityishuomio gluteenittomille tuotteille).