Tilaus ja toimitusehdot

Tilaus

Tilaaminen onnistuu:

Pyrin vastaamaan kyselyihin ja tilauksiin mahdollisimman nopeasti, mutta leipomiseltani ja perheen yhteiseltä ajalta en aina ehdi vastaamaan heti. Ole kuitenkin kärsivällinen ja malta odottaa maksimissaan pari päivää. Kiireellisissä tapauksissa yritä tavoitella puhelimitse ja tarvittaessa soita uudelleen.

Tilausta tehdessäsi huomaathan ilmoittaa seuraavat asiat, jotta saan toiveesi mahdollisimman tarkasti selville. Juhlien päivämäärä, noutopäivä, henkilömäärä, pohja-, täyte- ja päällystetoiveet, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja -rajoitukset sekä koristelutoiveet. Voit liittää tilaukseesi myös ideakuvia.

Voit tilata juhliisi yksilöllisen ja uniikin kakun tai muita leivonnaisia, jotka valmistetaan käsityönä juuri sinun toiveidesi mukaan. Pohja- ja täytevaihtoehdoista saat lisätietoja täältä. Muusta tuotevalikoimasta ja suuntaa antavista hinnoista taas täältä. Koska leipomukset valmistaa yksi henkilö, on tilauksia mahdollista ottaa vastaan vain rajallinen määrä, olethan siis ajoissa liikkeellä. Muista kuitenkin, että ”kysyvä ei tieltä eksy”, joskus tulee peruutuksia ja lyhyen varoajankin tilaukset voidaan mahdollisesti toteuttaa.

HUOM! Kyselyt hinnoista ja vapaista ajoista eivät vielä velvoita mihinkään. Kysy siis rohkeasti, mutta muista myös vahvistaa tilauksesi. Tilaukset otetaan vastaan vahvistusjärjestyksessä.

Toimitusehdot

Valmiit tuotteet noudetaan kotikeittiöstäni osoitteesta: Ruunantie 26, Huittinen. Noutoaika voidaan sopia yksilöllisesti, mieluusti joko juhlapäivänä tai juhlia edeltävänä päivänä. Tuotteet pakataan pahvilaatikoihin, jotka suojaavat tuotteita mm. pölyltä. Vastuu tuotteiden kuljetuksesta on asiakkaalla. Paras kakun kuljetuspaikka omassa autossa on takaluukku, jolloin kakku pysyy kuljetuksen ajan suorassa.

Mikäli kakulle (esimerkiksi hääkakulle) tarvitaan kuljetus, voidaan siitä sopia yksilöllisesti aikataulujeni niin salliessa. Kuljetuksesta veloitetaan 20 € lähtömaksu + 0,50 €/km.

Tilauksen lopullinen hinta varmistuu aina ennen tilauksen vahvistusta. Maksutapana toimii sähköpostiin lähetettävä lasku, joka on maksettava eräpäivään mennessä (noin viikkoa ennen noutoa). HUOM! Laskun maksamatta jättäminen mitätöi tilauksen! Muista siis huolehtia maksusta ajoissa tai ilmoita, mikäli maksu myöhästyy. Poikkeustapauksissa voidaan sopia muista maksujärjestelyistä. Noudon jälkeen maksaminen ei ole kuitenkaan vaihtoehto.

200 € – 499 € tilauksista peritään käsirahana tilauksen vahvistuksen yhteydessä 100 €. Yli 500 € tilauksista käsiraha on 200 €. Tämä käsiraha lyhentää automaattisesti lopullista maksettavaa hintaa. Näin toimitaan siksi, että aloitan koristeiden teon ajoissa ja tehty varaus estää muiden tilausten vastaanottamista kyseiselle ajankohdalle. Mikäli joudun peruuttamaan tilauksen, koko käsiraha palautetaan asiakkaalle (ei muita korvauksia). Mikäli asiakas peruuttaa tilauksen yli 5 viikkoa ennen sovittua noutoa, käsirahasta palautetaan 50 %. Mikäli tilaus peruutetaan alle 5 viikkoa ennen sovittua noutoa, käsirahaa ei palauteta. Noutopäivän siirtymisestä voidaan sopia aikataulujeni niin salliessa.

Tekijän sairastuessa tai muissa force majeure-tyyppisiin tapauksiin liitettävissä tilanteissa: Jo maksetun tilauksen summa palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaan tilille. Ei muita korvauksia.